kortingsbon maak mijn kindje blij

engageren. 20 november 2015 Ontmoetingsdag MamAditi vzw MamAditi vzw bestaat vijf jaar en dat vieren ze uitgebreid met een gezellige ontmoetingsdag, unieke workshops, lekker eten en, uiteraard, cadeautjes. Meer info en inschrijven Opendeur zorgsite Zuiderlicht ocmw Gent Op 2 december zet de nieuwe zorgsite Zuiderlicht haar deuren open. 27 augustus 2013 Provinciaal forum ouderenvriendelijke gemeenten Op 8 oktober organiseert provincie Oost-Vlaanderen samen met de provinciale ouderenadviesraad een forum over ouderenvriendelijke gemeenten. Moet ik een aanvraag doen bij het vaph wanneer ik een zorgvraag heb? Voortaan is er ook een nieuwsbrief.

Kortingsbon s&r olympia
Kortingsbon laptopcentrum

Meer informatie en inschrijven 3 september 2018 Stoppen met roken, het kan Op 27 september organiseert de Dienst Welzijn en Gelijke Kansen van Stad Gent een extra groepscursus rookstop op dezelfde dag en locatie van de andere die meteen vol zat, maar iets later. Rudi De Raedt. Inschrijven is verplicht, telefonisch (03/216 29 90) of per mail ( ). Vaak niet zonder gevolgen! . Het eetfestijn gaat door op vrijdagavond en zaterdagmiddag Gelieve in te schrijven voor 23 april: 09/324.35.26. 19 november 2015 Nieuwsbrief Vlaams loket jeugdhulp Het Vlaams loket jeugdhulp heeft een nieuwsbrief uitgebracht met meer info over hun campagne rond clintoverleg en bemiddeling. Via het contactformulier op de website van Ahosa, mail, tel of fax vr werkplek Platform-K De danswerkplek van Platform-K.s.m. Ubsidies ter bevordering van etnisch-culturele diversiteit Gentse organisaties kunnen subsidies aanvragen voor activiteiten (max 750) of projecten (max 8500) die bijdragen tot de etnisch-culturele diversiteit in de stad of tot de emancipatie en participatie van etnisch-culturele minderheden. We maken ons bekend! Vind je op Groen lanceert zorgcampagne Onder het motto Jouw zorg, onze zorg pleit Groen voor een zorgzame samenleving, van de straat tot in het parlement. Chrijf je in voor de actieweek Gezond Binnen Van 23 tot en met 29 november 2015 vindt de tweede Vlaamse actieweek Gezond Binnen plaats.

Presentatie Info-en overlegmoment Zelfzorg Op ging het info- en overlegmoment door voor zelfzorggroepen in de Provincie Oost-Vlaanderen. 25 augustus 2014 Opendeurdag logo Waasland Logo Waasland vzw nodigt je uit op hun opendeurdag op 26 september 25 augustus 2014 Infoavond Gezin en Handicap Op woensdag Waar heeft ons kind recht op? 27 augustus 2013 Veilig on-line De Gezinsbond Deinze organiseert op 30 september de lezing Veilig Online. Dat doe je zo! Bedoeld als ontmoetingsdag voor ouders die een kind verloren, maar ook voor andere genteresseerden. Het symposium Zorgen voor winst winst voor Zorgen, gaat door op op 16 september 2014 in Aalst. Van 13 tot 17 november staat opnieuw het thema passief roken (meeroken) centraal: Woon gezond, samen naar een rookvrij huis!

Kortingsbon stormglaskopen.nl
Kortingsbon sauna veluwse bron