korting centre du lac pijnacker

10:00 tot 23:30 vrijdag 10:00 tot 23:30 zaterdag 10:00 tot 23:30 zondag 10:00 tot 23:00, op de valreep, anderen kochten ook. Informatie en Contact, waarom? Het restaurant heeft een regelmatig wisselende kortingsbon mcdonalds 2018 kaart voor de grote en de kleine trek. Sauna's, met zeven verschillende sauna's heeft Centre du Lac voor ieder wat wils. Een bezoek aan deze thermen in Pijnacker is ideaal voor een spannende gebeurtenis maar natuurlijk ook voor een normale dag ontspannen. Neem bijvoorbeeld de Finse Buitensauna of de kleurensauna, jawel, je baadt je in een lichtspel, wat een positief effect heeft op lichaam en geest. Dan de rozenkwartssauna: door verwarming van de edelsteen met etherische rozenolin voel je een sensatie van zachtheid. Na een bezoek aan het sauna- en beautycentrum voel je je een ander mens. Jongeren (15 - 21 Senioren, Groep volwassenen, Wellness.

Www openluchtmuseum korting
Meerdal zwemmen met korting
Skipas wilder kaiser korting
Orange apeldoorn korting

Wil je graag even in beweging komen? Laat nu al een zucht van blijdschap ontsnappen: doe mee aan de Dagje-Uit-Quiz of een veiling en intertoys 15 korting struin op een aangename Centre du Lac kortingen. Deze deal bestaat uit: de sauna entree, soep naar keuze en een belegde bol of maaltijdsalade. Centre du Lac heeft de beschikking over zeven sauna's, die allemaal een eigen thema, temperatuur en luchtvochtigheid hebben. Alle kortingen per sauna op een rij. Na afloop voel je je werkelijk als herboren!

Tot wel 70, zeer veel verschillende korting in Zuid-Holland. Met het entreebewijs van Select Wellness Group dien je een reservering te maken bij de sauna van jouw keuze. Zoeken, deel deze pagina 1683Centre.56/5 (5 kortingen voor Centre du Lac, een dagje sauna is best duur!