reizen met korting ns los kaartje

verongelukte reizigers. Lang niet alle betrokkenen bij het Fyra-fiasco zijn weggestuurd. De perrons zullen niet worden ingekort, maar worden opgeschoven. Hij liet zien dat een klantvriendelijk optreden prima mogelijk is, ook zonder dat hem de kaas van het brood wordt gegeten door frauderende reizigers. Dat stelt Rikus Spithorst in zijn wekelijkse column. Column Rikus Spithorst treindienst HSL NOG steeds dramatisch DE droomwereld VAN NS EN DE leugens VAN FNV Het gaat nog steeds beschamend slecht met de treinen die via de HSL-Zuid rijden. De NS vindt de kritiek dat het bedrijf te laat aan de slag is gegaan om zaken goed te regelen niet terecht omdat het overgaan naar de ov-kaart een kwestie is van meer partijen, ook van provincies en gemeenten. Column Rikus Spithorst 29 december 2017 weer EEN jaar voorbij Pats! De nieuwe huisstijl van de NS wordt oranje.reizen met korting ns los kaartje

Met OV-chipkaart-faciliteiten, waaronder ook het kopen van een anonieme. Dat is gewoonweg niet waar. Je kunt het met hun voorstellen eens of oneens zijn, maar stellen dat ze niet met verbetervoorstellen komen klopt niet. Extra vasthoudmogelijkheden nieuwe stadstram oktober 2017 HTM is gestart met het inbouwen van extra vasthoudmogelijkheden in de nieuwe stadstrams. Kleine oorzaken, grote gevolgen Voor Beter OV plaatst vraagtekens bij de afhandeling van twee relatief kleine incidenten door ProRail.

Bang uitgevallen is Van Boxtel dus niet. 2 december 2014 opnieuw treindiensten gehalveerd door materieelgebrek Door beperkingen in de materieelinzet is de Sprinterdienst op de volgende trajecten gehalveerd: Rotterdam - Gouda Goverwelle Rotterdam - Vlaardingen Utrecht - Breukelen Utrecht - Woerden Het is nu de zoveelste keer dat materieeltekort leidt tot uitgeklede. Het voorstel hield in dat abonnementhouders die tijdens de stremming van de Moerdijkbrug zouden afzien van hun reis, worden gecompenseerd door langere geldigheidsduur van hun abonnement. Dit blijkt dus een regelrechte leugen. Column Rikus Spithorst werk AAN DE winkel Zo rond Oud en Nieuw verschijnen er allerlei jaaroverzichten. Voor Beter OV zal de komende week opheldering vragen aan ProRail en bezorgdheid uiten aan staatssecretaris Mansveld. Dat zou betekenen dat het verminderen van de treindienst buiten de consumentenorganisaties om is bedisseld, net als het schrappen van Sprinters tijdens sail. ProRail en Rijkswaterstaat zijn uitgenodigd, hierover opheldering te geven. Uberpop IS mooie aanvulling voor taxiklant Paniek in de Amsterdamse taxiwereld. Is er vannacht wel een ijzeldienst gereden om de bovenleidingen bruikbaar te houden?

Voorpagina - Maatschappij Voor Beterreizen met korting ns los kaartje