monkey town korting

apen staan op je te wachten. Je bent nooit te oud om een bezoek aan de apenstad te brengen. En dat is niet voor niets: het is namelijk de allergrootste speeltuin van Europa! Actie loopt tot 1 november 2018. Vanaf woensdag 3 oktober is het wel heel lekker korting verdienen bij ons voor het aanschaffen van bijvoorbeeld de wintercollectie bij Bristol Gouda! Ook voor verjaardagsfeestjes is dit een echte aanrader.monkey town korting

Topactie Monkey Town: Bied mee vanaf 1 op Monkey Town kaartjes Wijchen (t.w.v. Monkey Town aanbiedingen van september 2018 via Dagje Uit Deals Gratis Dagje Uit Meer dan 1000 ideen Tot wel 80 Korting.

Wat de reden ook is: een dagje speeltuin is een waar feest voor elk kind! Durf jij het aan? Klimmen, klauteren, schommelen, glijden: noem het maar op en het kan. Klimmen klauteren, in de vestigingen van Monkey Town vind je uiteenlopende speeltoestellen. In Gouda, Waalwijk en Bergen op Zoom is er ook een aapachtige buitenspeeltuin! Je vindt vestigingen in Noord-Holland, Friesland, Groningen, Gelderland, Zuid-Holland, Utrecht, Limburg én Noord Brabant. Superleuk bij Monkey Town Gouda: Lasergame! Om je heen zie je allemaal wilde dieren en hoor je af en toe geritsel of gebrul uit de bosjes komen.