toverland korting met lerarenkaart

Duik vanaf 40 meter hoogte naar beneden met een snelheid van 95 km/u en ga 3 keer over de kop. Minimale verblijfsperiode is 3 nachten. Klik hier voor meer info. Deltapark Neeltje Jans met 2,50 korting. Met de Lerarenkaart kunt u gratis toegang of korting krijgen in Belgische musea, natuurcentra, kinder- en jeugdtheaters, erfgoedsites en wetenschappelijke instellingen. Wanneer u, uw ticket via de website aankoopt kunt u rekenen op een leuke extra korting.toverland korting met lerarenkaart

We waren vroeg en dus 'maar' een half uur wachttijd bij de nieuwe Fnix. De rest van de (wat snellere en hogere) attracties maar overgeslagen vanwege de lange wachtrijen (tot 2 uur!). Bekijk hier de verschillende entreeprijzen van Toverland. Tickets voor volwassenen en kinderen 120cm en tickets voor kinderen tussen vanaf.

Met korting naar phantasialand
Openluchtmuseum korting postcodeloterij

Bekijk de volledige lijst met voordelen op de website van de Lerarenkaart. Ontdek de gloednieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon. Rolstoelgebruikers, gratis, koop je tickets, tickets zijn tijdens de Magische Winterweken geldig van 22 december 2018 t/m Entreeprijzen, kinderen 90-120 cm, kinderen worden altijd met schoenen aan gemeten 17,00, online: 17,00, parkeerticket 8,00. Dan mag je gratis naar binnen bij Toverland Sevenum Met een Toverland Sevenum abonnement ontvang je 5 horecakorting Koop een Toverland abonnement nu met 10 extra korting Een kaartje voor Toverland koop je nu met 2,50 korting Kinderen kleiner dan 90cm krijgen gratis entree Ontvang. Tot 70 korting op meer dan 100 dagjes uit. Let wel, de 65 tickets zijn uitsluitend te koop aan de kassa. Pak deze korting, geldig t/m januari 2019, schrijf je nu in voor de Toverland nieuwsbrief en ontvang acties en aanbiedingen. Deze genoemde prijs is de vanaf-prijs.

Itailor kortingscode, Omo kortingsbonnen, Only jas korting, Zlm slipcursus korting,