korting legoworld jaarbeurs

zoeken met een printer. Als je er van uit gaat dat er gegeten en gedronken en lego gekocht wordt dan zouden de kinderen al bijna gratis naar binnen kunnen. Ik wens u alvast heel veel plezier bij lego World. Hier kijk je je ogen uit bij de grootste en meest imposante lego bouwwerken. (omdat er staat max. Met vriendelijke groet, Marcel, 16:10 #16, ik heb kortingskaartjes via de krasactie van intertoys.

Jaarbeurs ) georganiseerd in de herfstvakantie. HET grootste lego spektakel TER wereld komt naar. Van donderdag 18 tot en met woensdag kun.000m2 spelen met miljoenen lego steentjes. Lego World, utrecht Echte Lego liefhebbers gaan elk jaar naar. Lego World in de, jaarbeurs in Utrecht.

Wat leuk dat u ieder jaar met hen naar dit evenement gaat. Pas veel later begonnen ze met het maken van de blokjes zoals wij ze nu kennen. Efd Bakker, 17:50 #7 Ik zou mn zoontje dolgraag willen verrassen met een dagje legoworld maar ik vindt de kaarten behoorlijk prijzig, zeker als ik ook nog een parkeerkaart moet kopen en openbaar vervoer geen optie is en dan de benzine niet meegerekend Reactie infoteur. Het parkeertarief bedraagt 3,50 per uur (of een deel van een uur) tot een maximum van 14,00 per dag (dit betreft 24 uur). Veel plezier bij lego World!