korting studentenkaart ugent

student aan derden verstrekken wegens de privacywetgeving. Na elke maand toon je dit attest aan je facultaire studentenadministratie die het zal afstempelen en ondertekenen. Vind je op, oasis-webtoepassing voor studenten. Afspraken, om de subsidies correct te gebruiken gelden er enkele afspraken: Per kaart kan je maximum 8 belegde broodjes bestellen.

P R parkings : wanneer de wagen de enige mogelijkheid is probeer dan te carpoolen of maak gebruik van de parkings aan de rand van de stad zodat je niet tot in het centrum moet rijden. Er zijn rechtstreekse verbindingen vanuit vele richtingen. Inschrijvingsbewijs, attest van slagen, puntenlijsten en creditbewijzen, gentegreerde opleidingen HoGent en HoWest.

Drinkzz 20 euro korting
Prenatal korting stokke

Puntenlijst, nMBS-attest, verzekeringsattest, rVA attest C98, rVA attest C93. Dien in bij je uitbetalingsinstelling als zomerfair soestdijk korting bijlage bij het aanwezigheidsattest C98. UGent studenten en personeelsleden en HoGent personeelsleden. Voor studenten zijn er geen parkeerplaatsen op UGent campussen (uitgezonderd Diergeneeskunde) en in de stad is parkeren betalend. Cambio-aanbod voor studenten : voor wie toch een wagen wil gebruiken in de stad.