korting zomerfair soestdijk

december 2017. Paleis Soestdijk als onafhankelijke podium en platform waar iedereen kan zien en beleven wat Nederland bedenkt, maakt en exporteert. Breng tussen het zomershoppen door een bezoek aan het voormalige woonpaleis van de Oranjes nu het nog kan. DÉ fair waar JE gewoon blij VAN wordt!

Categorie: Binnen Buiten, Evenementen,  Datum:, van 25 t/m 28 mei is de prachtige tuin rond Paleis Soestdijk, op de rand van Baarn en Soest, de sublieme locatie van de Zomerfair Soestdijk, een bruisende buitenfair met Food, Fashion Home en Garden. Bij de entree voor de ZomerFairSoestdijk is de toegang tot het paleis en de tuin natuurlijk inbegrepen. Laat u meevoeren naar de tijd dat koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen vakantie vierden in het Zomerpaleis. Irene en Maarten Vlieger verwelkomen u hier graag om kennis te maken met onze prachtige gebouwen en accessoires.

Restaurant, organiseer, magisch decor voor uw evenement, diner, presentatie, festival, bijeenkomst, viering. Gezondheid en levenswetenschappen, media en (digitale) cultuur, architectuur en Design. Jullie hebben ieder twee tickets.w.v. Daarnaast introduceren wij ons nieuwe model Big Green Egg meubel (Medium en Large) met de unieke opengewerkte voorzijde zodat het ei mooi tot mijn recht kan komen. Een plopsaland korting anwb charmant 'high end' event met ruim 90 specialisten, smaakmakers, trendsetters en vakmensen.

Korting zomerfair soestdijk
korting zomerfair soestdijk