zuidwolde sauna kortingsbon

beter slapen en dat is beter voor je algehele gezondheid. Bent u in het bezit van onze VIP pas? Griep en verkoudheid worden voorkomen, in de sauna ondergaat je lichaam grote temperatuurverschillen. Een normale opgieting duurt ongeveer 15 minuten. Wil je niet naar huis rijden na zon heerlijke dag?

Daarom gaat dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedin gen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Sauna Thermen Zuidwolde. Korting en aanbiedingen voor SpaWell met hoge kortingen! Bestel sauna entree voor.

Sauna santpoort openingstijden, Flashcard kortingsbonnen,

Hiervoor kun je terecht bij de brasserie die Sauna Zuidwolde heeft. De bestelcode is niet inwisselbaar voor contanten en uitsluitend te verzilveren op een entreebewijs van Select Wellness Group. Sauna entree 10,00 bij een behandeling van 50 minuten! Deze speciale opgieting is in verschillende rondes en duurt in totaal 45 tot 60 minuten. Lever spaarpunten in om de korting te ontvangen. Sauna Thermen Zuidwolde bezit zeven heerlijke sauna's. Klik hier voor meer informatie. Na het afronden van jouw bestelling via /kruidvat, ontvang je direct het entreebewijs per e-mail. Het is goed voor je huid. Voor de getrainde sauna-ganger is er de Diehard sauna, hier wordt het maar liefst 90 tot 95 graden.

Acties en arrangementen - Sauna Thermen Zuidwolde Sauna thermen zuidwolde Korting en Aanbiedingen 2018

Thermen tilburg kortingsbonne, Tastea kortingsbon,