vodafone inruilkorting

hun pols. Er kwamen achter elkaar nieuwe horloges uit en tijdens Google-evenementen had het platform regelmatig een belangrijke plek. Weinig nieuwe smartwatches, inmiddels komen er ook weinig nieuwe Android Wear-smartwatches meer uit. Er is geen smartphone meer nodig om apps te vinden, of om te typen.

De Honor 8 Pro zal dus niet bij andere webwinkels te vinden zijn. Ook verschijnen updates telkens maar voor een klein aantal smartwatches. De Honor 8 Pro heeft een groter scherm, net zoveel opslagruimte en nagenoeg identieke software voor een paar tientjes minder. Daar kwam aan het eind van 2017 nog de update naar Android Oreo bij. Achterop zit een dubbele 12 megapixel-camera, voorop een 8 megapixel-camera voor selfies.

De Android-smartphone gaat straks 549 euro kosten in Nederland. Er was een tijd dat Google zijn mond niet kon houden over Android Wear, het besturingssysteem voor smartwatches. Er kwamen achter elkaar nieuwe horloges. The population was 633 at the 2010 census, down from 692 at the 2000 census.