apenheul korting 2018

kan vanaf 15:00, uitchecken tot 12:00. Het paartje kreeg jongen. Verder kun je voor 3,50 per persoon de auto parkeren. In minder dan 2,5 uur ben je er al!apenheul korting 2018

Geef hem of haar dan een HotelCadeau! Appeltern promotiecode 2018 voor meer voordeel : werkende, appeltern coupons / Exclusieve. Ter introductie ontvangen nieuwe adverteerders van tijdelijk 25 korting op het plaatsen van een banner (bedrijfslogo). 1 geverifieerde Prijsvrij kortingscodes en aanbiedingen oktober 2018. Eigen merk Ranzijn Strooivoer.

De Rotterdamse fotograaf Wim Mager kocht in de jaren zestig twee dwergaapjes in de dierenwinkel. Voor een stel van 2 personen is dit, inclusief boekingskosten 65! Het hotel ligt vlakbij het treinstation van Gelsenkirchen. Wim besloot zijn baan op te geven en ontwikkelde het apen-heul idee. Mocht je de kerstmarkt van Gelsenkirchen wel gezien hebben, dan is er op 10km afstand ook de kerstmarkt van Essen. Dus geen apen in kooien en geen tralies, maar grote, groene en natuurlijke buitenverblijven in een bosrijke omgeving.