korting crea beurs hardenberg

event vindt je leuke tips en inspiratie en via Facebook kun je je uit laten dagen voor Kreadoe Creatief, een maandelijkse challenge waarbij je aan de hand van een thema aan de slag gaat. K is er een speciale attractie waar je records mee gaat zetten. Het hele jaar Kreadoe, de fysieke beurs wordt én keer per jaar georganiseerd, maar op de website en social media-kanalen van Kreadoe kun je je het hele jaar door laten inspireren. Workshops, wil je graag beter worden in de hobby die je nu uitoefent? Van nieuwe wol tot papier, van kunstzinnige kralen tot klei en van stoffen tot producten om taart te versieren: je vindt het er allemaal. Je kunt dus spontaan meedoen en iets nieuws dutchglasses korting leren! Je gaat hiermee niet op vakantie. Shoppen, shop till you drop op Kreadoe!

Ook kunnen bezoekers door middel van demonstraties kennis maken met de laatste trends en technieken. Je krijgt er de mogelijkheid om nieuwe technieken te leren. Maak bijvoorbeeld kuhmihimo armbanden, sieraden en meer. Op Kreadoe worden heel veel workshops gegeven, waarbij je lekker zelf aan de slag kunt, onder begeleiding van een expert. Wissel een bezoek aan de stand en workshops af met een lekkere kop koffie met appeltaart of een smakelijke lunch in het horecagedeelte en je hebt een fantastische dag! Demonstraties, nieuwe apparaten, papiersoorten of uit het buitenland overgewaaide technieken: je ontdekt ze hier! Het team van Kreadoe speurt het hele jaar naar de nieuwste trends en technieken op hobbygebied, dus je weet zeker dat je hier altijd kennismaakt met het nieuwste van het nieuwste.

Op de beurs kortingscode zalando 20 procent zijn stands te vinden van heel veel hobbywinkels, creatieve webwinkels en fabrikanten uit de DIY-branche. Door speciale beursaanbiedingen profiteer je bij veel stands bovendien van een aangename korting! Kinderen 06 t/m 11 jaar - 4,50. Koffie, alcohol én passie voor dezelfde hobby. De meeste workshops hoef je niet te reserveren, je kunt gewoon aanschuiven als het uitkomt.

Actiecode korting hema taart
Mango kortingscode belgie