nappas korting

op! Kinderspeel leerboerderij bizzy rijsbergen mogelijkheden Bizzy Oekelsestraat 2a 4891 PG Rijsbergen Tel: Actief binnen spelen. Stoer de grote vulkaan beklimmen, op je ouders neerkijken vanaf de hoge machinetoren of jezelf verliezen in het gevecht om de Taj. Groepen vanaf 6 betalende personen mogen ook gebruik maken van het kinderfeest arrangement. Buiten terras (bij mooi weer) Hullie Speelboerderij ligt in de buurt van natuurgebied de Bedafse Bergen in Uden. Dit zie je door het hele park terug in prachtige schilderingen, tekeningen en trollen poppen.

Mediamarkt korting na aankoop
Kortingscode bakker racing feestdagen

Verder is er een complete game-hoek voor jong en oud met een 10-tal spelcomputers die vrij zijn te gebruiken. Informeer dan eens naar de groepskortingen en arrangementen. Via de A1 (afslag 15) of einde A30: borden Nijkerk/Terschuur volgen (N301). Een binnen-speeltuin in de provincie Brabant zoeken? Profiteer van deze aanbieding en koop je tickets voor slechts 14,90. Gesloten, tweede Kerstdag 10:00 - 17:00, oudjaarsdag 10:00 - 17:00. En èn voor de kinderen vanaf ongeveer drie jaar. Wij accepteren YourGift cards en de NapPas). Trollenland deurne mogelijkheden befit2day kortingscode Trollenland Jacob Marisstraat 6a 5753 DB Deurne telefoon E-mail Openings-tijden Binnen-speeltuin Babyspeelhoek Peuterprethoek Afdeling.m.

Voor de peuters en kleuters is er een aparte speeltuin. Voor de kinderen van 5 t/m 12 jaar is er een grote speelkooi. Actief vertier voor het hele gezin! Kinderen van 2 t/m 12 jaar én hun ouders wanen zich in een andere wereld en beleven een fantastische dag.