walibi nederland kortingscode

voeten los bungelen tijdens het ritje. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Walibi Holland korting! Tijdens dit evenement is het park in spookachtige sferen. Wil je ook spaarprogrammas (bijvoorbeeld AirMiles of Campina Eurosparen) meenemen in de berekening, maak dan eerst een account aan. Je komt binnen aan de Hollywood Main Street, met winkeltjes en souvenirkraampjes. Jouw Walibi Holland deal! Binnen een paar seconden ga je van 0 naar bijna 100 kilometer per uur en schiet je door een roll-over en een kurkentrekker. Niet zo gek, want het is de hoogste, de langste én de snelste achtbaan van de Benelux. We berekenen de beste deal voor jouw groep.

Thrillseekers gaan naar de Speed Zone. Jonge kinderen vermaken zich in Walibi Play Land in kindvriendelijke attracties, zoals een luchtballonnendraaimolen, een ballenbak en een rustige rondrit. Klik op een van onderstaande logo's om de nieuwste versie te installeren. Neem dan een kijkje in Sherwood Forest, voor een gave houten achtbaan en een madhouse. Walibi is ingedeeld in een aantal themagebieden. El Condor, trek je schoenveters extra strak aan, want in de El Condor loop je kans om je schoenen te verliezen! De 3 spannendste achtbanen in Walibi Holland. Hier ben je aan het juiste adres voor een lekkere lunch of een leuk cadeautje.

Ontvang nu 30 13 korting bij Walibi via. Profiteer altijd van korting! Walibi korting op je ticket? Bekijk hier elke actuele Walibi korti ngscode van oktober 2018 en ontvang 30 korting. Op zoek naar de hoogste korting op je Walibi tickets?

Zalando kortingscode 20 euro, Otto kortingscode invoeren, Parc la clusure kortingscode,

Hou je het liever wat lager bij de grond? Vanuit de hoofdstraat beland je in France, waar je romantische, rustige attracties vindt, zoals een oldtimerbaan en een reuzenrad. Eenmaal boven heb je maar kort om van het uitzicht te genieten, want voor je het weet stort je meters diep naar beneden. Een browser is het programma dat je gebruikt om websites te bezoeken. Goliath, met stip op 1: de Goliath. Actuele kortingsacties zijn voor je geselecteerd. Deze afdaling wordt gevolgd door nog zo'n diepe duik, waarna het treintje nog een paar korting karwei koopcontract hele scherpe bochten, loopings en kurkentrekkers maakt. Xpress, de Xpress, ook wel bekend als Superman: the ride, is een stalen achtbaan. Of je nu houdt van hoog, snel en over de kop, dol bent op hard ronddraaien of liever rustig van het uitzicht geniet: er is voor ieder wat wils. Het treintje hangt onder de rails, waardoor het achtbaanritje extra spannend wordt. Een ritje in de Goliath begint met een hele lange optakeling.

Ups kortingscode
Brouwstore kortingscode