ns korting meereizen

van kaartlezers (ook wel anti-passback-tijd genoemd) bij bussen, trams en poortjes, paaltjes bij stations en perrons voorkomt dat een reiziger die heeft ingecheckt, onbedoeld direct weer uit kan checken als de kaart per ongeluk tweemaal achter elkaar voor. Netabonnement (Particulier) Landelijk altijd vrij reizen in bus, tram en metro (niet geldig in Waterbus Rotterdam-Drechtsteden ) Sentire Abonnement voor blinden- en slechtzienden voor reizen in bus (behalve nachtbus tram, metro en openbaar vervoer te water (behalve RET Fast Ferry). Dit geldt dan voor de eerstvolgende reis. Voor de trein geldt een ander tariefsysteem.

ns korting meereizen

Geen code nodig, gEEN code nodig, gEEN code nodig, gEEN code nodig, gEEN code nodig, handig om te weten over. De reiziger moet dan echter in Hengelo uitchecken bij NS en inchecken bij Blauwnet en betaalt een hoger tarief. 28 Transactieoverzicht bewerken Het transactieoverzicht van een OV-chipkaart bestaat uit een logboek van gemaakte reizen en de eventueel daaraan verbonden kosten. Sommige abonnementen zijn bedoeld voor een specifieke leeftijdscategorie, bijvoorbeeld scholieren van 12 t/m 18 jaar of senioren. Overstappen van bijvoorbeeld tram van GVB naar bus van Connexxion kan dus wel zonder opnieuw het basis-/opstaptarief te betalen. Ook de dagkaart voor fiets of hond is een reisproduct, evenals het bovengenoemde Reizen op saldo zonder NS -abonnement (dit in tegenstelling tot andere vervoerders, waar men zonder reisproduct zonder korting op saldo kan reizen). Het geldt ook als een ononderbroken treinreis als men wel uit en in heeft gecheckt (wat onvermijdelijk is als er poortjes zijn op het station maar dan alleen als dat binnen 35 minuten gebeurde. Kinderen van 4 t/m 11 jaar en 65-plussers krijgen maximaal 47 korting in combinatie met leeftijdskorting.ns korting meereizen

Neem dan een Altijd Voordeel abonnement en krijg voor een lage prijs per maand altijd 40 procent korting op je treinreis. NS kortingscode voor oktober 2018.

Ouders van nu kortingscode center parcs, Tuinidee brabanthallen korting, Profitent24 kortingscode,