aanbieding ns dagretour

stadsparken om tot én groot sfeervol openluchtrestaurant. We verwachten dat Albert Heijn in de toekomst nog wel voordelige dagkaarten gaat aanbieden. Een Dalvrij Dagkaart van Kruidvat voor 15,99, 2 voor 14,99 p/s en 3 of meer voor 13,99 p/s. Spoordeeluitjes in oktober 2018, in oktober 2018 een dagje weg met de trein?

Voor 19,- boekt u een treinreis vanaf elk station in Nederland naar elk station in Belgi. De dagkaarten zijn geldig t/m 26 augustus 2018 en verkrijgbaar in winkels en via de webshop. Gratis warme drank 50 korting 10 korting 50 korting, dagretour Entree 28, dagretour Lichtshow vanaf 19 2e lunch- of dinergerecht halve prijs. Daarbij reizen maximaal 3 passagiers met 40 samenreiskorting met u mee. Je krijgt een couponcode die je kunt verzilveren op /couponcode.

Op deze manier is uw dagje compleet en kunt u dit combineren met een dagje shoppen of strand in Scheveningen! Dit reisproduct betreft een 2-persoons NS Dagretour voor een stad naar keuze, waarmee u samen een dagje op stap dient te gaan. We zijn daarom als minder enthousiast. Te gebruiken t/m 30 november 2018 in treinen van alle Nederlandse vervoerders. Deze is te koop op het station. Deze keer dus geen voordelige, nS Dagkaart. Hiermee kan er op 3 verschillende dagen een dagretour worden gebruikt in de zomervakantie voor een leuk dagje uit. Hiermee reizen deze kinderen namelijk helemaal gratis. Je krijgt een dagretour geleverd vanaf een station naar keuze.