comics station met korting

van maar liefst 22,5 meter hoog! Surf nadien naar deze website: /events. We hebben er toch een dikke 4 uur rondgehangen en sommige attracties meerdere malen gedaan. Hoogste indoor glijbaan ter wereld, leef je uit in de enorme binnenspeeltuin Comics Play en race rond in de bijzondere botsauto's.

Comics station met korting
comics station met korting

Ben jij op zoek naar een leuke activiteit voor het hele gezin?
Op Dagtickets bestel je eenvoudig goedkope kaarten met korting voor Comics Station Antwerp.
Kies het aantal kaartjes wat je wilt bestellen voor Comics Station.
Tot 50 korting in tal van pretparken.

Sprookjesbos korting
Medals sittard korting
Eve matras korting
Mister spex korting

Koop je Shedealsvoucher aan. Helemaal anders dan andere pretparken, veel gebruik gemaakt van interactieve technologie, onze kinderen waren er verzot.'. Wat houdt de Shedealsaanbieding in? Nu hier samen met men dochter van 13 en men petekind van 21 en haar vriend, was dit best toch een leuke ervaring zelfs voor mij.) de smurfen, de teletijdmachine, de vliegende bollen, enz. Selecteer de datum waarop je het park wenst te bezoeken. Glijbanen, een echte saloon en nog veel meer interactieve spellen. Vergeet zeker niet van de hoogste indoor glijbaan ter wereld te glijden. Meer dan.000 vierkante meter om strips te beleven! Deel deze veiling, geldig voor 2 personen. Kijk op de website van, comics Station Antwerp voor de actuele informatie en de openingstijden. Een ontmoeting met Lucky Luke, de teletijdmachine van Professor Barabas en een avontuur van De Smurfen. Let op: zolang de voorraad strekt, met een maximum van 6 vouchers per veiling.

Wellicht was her daarom zeker niet druk in dit indoor attractiepark. Koop je voucher aan en betaal slechts.p.v. Durf jij van de hoogste indoor glijbaan ter wereld? Bereid je dus maar voor op een super leuk dagje uit.