soldaat van oranje musical veteranen korting

actief te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies en soortgelijke technologien. Wanneer je kiest voor de derde rang dan betaal je altijd. 50 Gezinskorting, bezoek de musical met gezinsvoordeel. Dan ontvang je maar liefst 15 korting op je kaartjes voor Soldaat van Oranje. Deze korting is geldig op tickets voor dinsdag, woensdag en donderdagavond. Wil jij graag op de eerste rang zitten in De Theaterhangaar én een fijne prijs meepakken? De musical draait inmiddels vijf jaar en is nog steeds elke avond steevast uitverkocht. Wij en onze partners gebruiken cookies en vergelijkbare technologien om uw ervaring te personaliseren en gegevens te verzamelen voor tracking-, advertentie- en analysedoeleinden.

Jaarlijks organiseert het Veteraneninstituut verschillende acties. Je krijgt 15 korting op 1e en 2e rang tickets op dinsdag-, woensdag- en donderdagavond.

15, ontvang 15 korting met de generatie aanbieding. 15 Soldaat van Oranje korting met je CJP-pas. Je betaalt dan ruim 10 minder dan dat je in het weekend zou gaan! Als je interesse had in een Soldaat van Oranje korting, vind korting parkeren schiphol p4 je deze vast ook leuk: Scoor een hotelovernachting in Amsterdam al vanaf. Gebruikt deze week, bekijk de korting 15korting, pak 15 korting met je CJP-pas. Meld je dan snel aan voor de gratis nieuwsbrief en mis geen enkele berichtgeving meer. Een prachtig decor, een draaiende zaal, geniale effecten en uitmuntend acteerwerk maken Soldaat van Oranje tot een gigantisch succes! De CJP-pas, dé kortingskaart voor cultuurliefhebbers. Bezoek de musical daarom met een jongere generatie en ontvang maar liefst 15 korting.

Aanmelden voor de nieuwsbrief, op de hoogte blijven van alles rondom de musical? Houd hiervoor de Facebookpagina in de gaten.