body worlds korting ing

en de kwetsbaarheid van het lichaam. Pak deze korting, geldig t/m november 2018, bODY worlds tickets: Minimaal 15 korting bij aanschaf online. Meer info over body worlds vind je hier! Het perfecte uitje in hartje Amsterdam. Verblijf in een viersterren hotel en bezoek naast body worlds nog een van de vele andere musea of ga heerlijk shoppen. Bestel hier jouw ticket voor body worlds met 2 korting Een body worlds jeugdticket is slechts 12 Gratis toegang voor kinderen jonger dan 6 jaar bij body worlds Een audiogids heb je al voor 3 Met je body worlds smartphoneticket hoef je niet. Ruim 40 miljoen bezoekers wereldwijd zijn je al voorgegaan. Maximale korting: 20 December 2018 Bagageonline kortingscode: 5 korting op alles Pak deze codezyx4 Wil jij met korting shoppen bij Bagageonline? Body worlds heeft leuke kortingscodes, voordelige kaartjes in de daluren, groepskortingen, en nog veel meer.

body worlds korting ingbody worlds korting ing

Plan je bezoek naar body worlds buiten de spits om en profiteer van de fikse Off Peak korting! Betreed de expositie.00 of.00 uur. Bezoek body worlds als het niet te druk is: je bespaart dan ook nog eens op de entreeprijs. Boek jouw tickets tussen 11:00 en 16:00, en selecteer.

Nijntje lamp korting
Etenswaard korting

Gunther von Hagens body worlds: The Happiness Project in hartje Amsterdam vertelt het wonderbaarlijke verhaal van ons eigen lichaam en de invloed van het fenomeen geluk op onze gezondheid. . Een bezoekje aan dit museum in hartje Amsterdam wordt nu ng leuker met deze toffe isic korting. De exposities - ook wel bekend als. Korting is slechts geldig aan de kassa en geldt niet op online tickets * Korting is alleen geldig op de volwassenen-prijs. Ze tonen de functie van organen, maar ook alledaagse ziektes. Bovendien is een rondvaart door Amsterdam bij het hotelarrangement inbegrepen!

body worlds korting ing

Karo art kortingscode
Game mania kortingsbon online winkel
Forum korting centerparcs