arriva korting met de bus

bij Albert Heijn die zowel doordeweeks als in het weekend zijn te gebruiken in treinen van de NS, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Nieuws van Syntus Overijssel, je oude OV-chipkaart is geld waard, vak buschauffeur alleen voor mannen? NS Dagretour Frisdrank en Snacks bij Delifrance T/m 30 september 2016 bestelt u bij de Spoordeelwinkel een NS dagretour voucher Frisdrank Snacks bij Delifrance voor 19! Dit reisproduct betreft een 2-persoons NS Dagretour voor een stad naar keuze, waarmee u samen een dagje op stap dient te gaan. Kijk op: /Kruidat, nS Lentetoer (april 2018 in april 2018 bestelt u de NS Lentetoer. Zo is de populaire NS Meereisretour weer verkrijgbaar en zijn er verschillende evenementen, uitjes en stedentrips binnen Nederland verkrijgbaar tegen een voordelig tarief. Een Dalvrij Dagkaart van Kruidvat voor 15,99, 2 voor 14,99 p/s en 3 of meer voor 13,99 p/s. Hiermee kan er op 3 verschillende dagen een dagretour worden gebruikt in de zomervakantie voor een leuk dagje uit. NS Dalvoordeeluren abonnement Het NS Dalvoordeeluren abonnement is een kortingskaart van de NS, waarmee u het hele jaar door geniet van 40 korting.

Arriva Personenvervoer Nederland - Wikipedia
OV-chipkaart abonnement overzicht: Vergelijk kosten
OV-chipkaart - Landelijke reisproducten
Breng Vrij Maand Connexxion shop
OV-chipkaart - Ik ben 65 jaar of ouder of word binnenkort

Meer informatie vind je bovenaan deze pagina. Hierdoor wordt automatisch minder afgeschreven van je saldo bij het uitchecken. Het product is te koop bij de kaartautomaten en thermae 2000 valkenburg aanbieding servicebalies van. Kopen bij het loket van je vervoerder tegen betaling van 17,50. Je kunt dit product: Kopen bij de balies en loketten van alle vervoerders, behalve. Voorwaarden, op het Breng Vrij maandabonnement zijn de productvoorwaarden van toepassing. . Kinderen (4 t/m 11 jr) 69,25, jongeren (12 t/m 18 jr) 69,25 65 82,00 * zijn verplichte velden, onbeperkt reizen op vrijwel alle buslijnen van Breng in de regio Arnhem-Nijmegen. Regelmatig zijn er goedkope dagkaarten/dagretours verkrijgbaar die geldig zijn in treinen van de NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Anders krijg je de korting niet. . Niet geldig op niag lijn 58 Nijmegen Kleve. Betaal niet teveel en bespaar op uw reiskosten met de onderstaande trein acties in oktober 2018!

Het product is een maandabonnement dat als supplement van een geldig Altijd Voordeel-abonnement  op een persoonlijke OV-chipkaart geladen moet worden. Altijd Korting 1 jaar, altijd Korting is een reisproduct dat 20 of 40 korting geeft in bus, tram en metro in heel Nederland. Op deze manier is uw dagje compleet en kunt u dit combineren met een dagje shoppen of strand in Scheveningen! Een dag spotgoedkoop met de trein? Zo kunt u al naar Zuid-Frankrijk per Zon-Thalys voor dit minimale tarief! Goedkope treinkaartjes in 2018!

Sauna dennenmarken korting
Carparts expert kortingscode
Irene korting wethouder