sauna sanadome korting

een mooi wellness centrum met Finse sauna 's, stoom- en bubbelbaden en een zwembad. Thermen Lucaya, gratis entree voor de jarige; 10 korting op een behandeling. Bekijk alle kortingen, deals en aanbiedingen voor wellness overnachtingen. Er staan comfortabele ligbedden in de prachtige thermentuin en er is een groot thermaal buitenbad. Zoek jouw eigen provincie op om te ontdekken welke sauna aanbiedingen er bij jou in de buurt zijn, of kies juist voor een andere provincie om andere wellness locaties te ontdekken. Bekijk alle aanbiedingen voor wellness overnachtingen en ontdek jouw favoriete wellness hotel in Nederland of Belgi. Heerlijk wegdromen en even volledig ontspannen.

Loyly/ Opgieting/ Aufguss: Nee, arrangementen mogelijk: Ja, badkledingdag: Nee. Ben je jarig en wil je gratis naar de sauna?

10,-) van 24,50 voor 18, 35 De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs Bestel tickets Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel? Alleen, stel, gezin, groep, registreren, inloggen, filter beoordelingen op:. Verder was alles heerlijk. Sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld, personeel is niet beoordeeld. Wij komen uit de buurt en in dat geval is een avondentree perfect. Kruidensauna, turks stoombad, voetenbaden, koude stortemmer, dompelbad.