domtoren korting

Sindsdien staan de bouwwerken een stukje uit elkaar. Neem contact met ons op voor een privérondleiding. Wegens grote drukte in weekenden en vakanties adviseren wij bezoekers vooraf kaarten te boeken om teleurstelling te voorkomen. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Archeologietour, graaf dieper MET EEN deskundige nageldiscounter kortingscode gids. DomtorenGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Architectuur. Heb je toch per ongeluk het bankvenster gesloten en krijg je geen e-tickets toestuurd binnen 1 uur neem dan telefonisch contact met ons op via.

Een cadeaubon van de Domtoren met een vouchercode gekregen? Klokkentoren, de Domtoren fungeert in de eerste plaats als klokkentoren, en heeft een unieke klokkencollectie. Onze huisregels zijn van toepassing op ieder bezoek aan de Domtoren. Deze prachtige kerktoren uit het jaar 1382 is vanuit de hele stad te zien, en bepaalt al honderden jaren de skyline van de stad.

Topbloemen korting december, Geurvoorjehuis kortingscode, 21 korting da drogist, Bergstein laarzen korting,

We hebben een paar aandachtspunten en tips voor je op een rijtje gezet: Wil je tickets bestellen op je mobiel of tablet? Minderjarigen kunnen alleen abonnement ns aanbieding onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder deelnemen aan de rondleiding. De rondleiding duurt een uur en wordt een paar keer per dag gegeven. Rondleidingen, de Domtoren is van buiten een indrukwekkend bouwwerk, maar voor een adembenemend uitzicht over de stad moet je ook zeker de 465 traptreden beklimmen. Koop je ticket snel en gemakkelijk in onze webshop! Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Domtoren Utrecht.

domtoren korting

Blokker wasmand 50 korting, Lundi korting,