max ict kortingscode

om afgehaald te worden, ontvang je hiervan bericht per e-mail, telefoon of sms. Naar welk adres moet ik mijn RMA sturen? BTW - Zendingen naar Duitsland (ongeacht productwaarde 12,36 excl.

De netto opbrengst van het nieuwe systeem zal naar verwachting rond de 27 miljoen euro per jaar liggen, gelijk aan het in 2005 door Thuiskopie gencasseerde bedrag. Kun je een product niet vinden op onze website of heb je andere vragen? Welke filtermogelijkheden zijn er? Wij helpen je graag! Mocht het toch te lang duren voor we je te woord kunnen staan?

Hoe vraag ik een RMA aan? Komt een product 1 op 1 overeen met je zoekopdracht? Standaard is dit niet mogelijk, omdat Max ICT via eigen locaties én magazijnlocaties van toeleveranciers met vaste transporteurs werkt. Dan kun je een geschil indienen bij deze keurmerkinstanties, waarbij zij als bemiddelaar optreden. Bekijk hier onze Disclaimer en Privacy policy. Ook kun je de chatfunctie op onze website gebruiken om rechtstreeks te chatten met én van onze medewerkers. De aangepaste regeling houdt in dat de consumenten per uteursrechtelijk beschermde werken (zoals films en muziek) kunnen blijven kopiren voor eigen gebruik, tegen betaling van een vergoeding aan creatieve makers. De mailtjes bleven maar binnenstromen met de ene tip nog beter dan de andere.