kpn korting zolang je abonnement loopt

zoveel data; - KPN Compleet - 5 euro mobiel korting. Ik zou dan ook verwachten dat jij ook 36 betaalt voor Zorgeloos Premium. Ook nog over gebeld, maar zo werkt dat nu eenmaal. Nu heeft KPN een actie voor nieuwe klanten. Als dit korting autohuur sunny cars in je MijnKPN is, wees je er van bewust dat die de korting niet laat zien. Nu komt het: eigenlijk was ik vanaf het begin al van plan om eerst bovengenoemd abonnement af te sluiten, en dit dan te verhogen naar het KPN Zorgeloos Standaard abonnement (5GB data in de EU en Onbeperkt bel/sms (en dan dus verdubbeld met KPN Compleet). Na dit aanbod bekeken te hebben word ik daar niet vrolijk van. Ik heb momenteel een Alles-in-1 Standaard abonnement. Ik hoop graag van u te horen. Ik kan dus straks overstappen, maar dan ben ik ook KPN compleet kwijt dus is het ook interessanter om een andere provider te kiezen voor internet en televisie.

kpn korting zolang je abonnement loopt

De huidige generatie abbonementen zijn geldig voor zo lang je het. 5,- korting zolang mijn abonnement loopt; - met nog eens 5,- korting ivm KPN Compleet (en dus 400min/sms en 2GB in NL). Bovenstaande is de KPN Compleet korting nog niet meegerekend!

Okay keukenrol kortingsbon, Ns korting reizen,

@Marcia kan eventueel een slotje. Hiervoor betaal ik per 1 juni 61,50 euro en met vaste telefoon 62,50. Een oplossing is: abonnement opzeggen en een nieuwe afsluiten, maar dat is ook wat omslachtig. Hallo, Ik heb vanaf beging af aan korting zolang je abonnement loopt gekregen waar mee ik voor KPN 2015 Zorgeloos Premium HS1, ik heb dit abonnement verlengt voor 2 jaar na 2 jaar en nu krijg ik geen korting meer plus ik betaal veel meer. De vermelde prijzen zijn zonder eventuele actiekortingen '.

Hier heb ik al eerder contact over gehad, maar toen kon ik helaas niet verder geholpen worden. Momenteel heb ik 5 per maand korting ivm KPN compleet en daarnaast 3,90 per maand korting zolang het abonnement duurt. Sinds 21 mei. Bij het afsluiten heb ik gekozen voor het KPN Basis abonnement: - 25,- voor 200min/sms en 1GB in NL; - 5,- korting zolang mijn abonnement loopt; - met nog eens 5,- korting ivm KPN Compleet (en dus 400min/sms en 2GB in NL).

Kortingscode hm nl
Korting ici paris belgie