cjp pas korting winkels

Log in via Mijn CJP. De korting is nu 50 1 kaartje kost nu 22,99.p.v. Omdat er maximaal 5,- op je pas kan staan, moet je vaak nog een bedrag bijbetalen.

cjp pas korting winkels

Veelgestelde vragen - CJP Pathé kortingscode: 15 korting in oktober 2018 Kortingscode H&M 2018 - Overzicht van alle H&M

Welke kortingen krijg ik? Mijn school staat niet in de institutenlijst, wat nu? Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen? Op deze plek kun je meer hotelcadeau kortingscode 2018 info vinden over CJP: wie zijn we en wat doen we? Please check your personal details and authorize CJP to write off 5,- from your bank account. Het is niet de bedoeling dat de 5 wordt doorberekend aan de scholen. De passen kunnen meteen geactiveerd en gebruikt worden. Dit doe je door in te loggen via Mijn CJP en te klikken op 'pas kwijt/beschadigd'. Ik heb per ongeluk een foutieve weborder goedgekeurd, wat nu? Dat kan op /opzeggen.

Cjp pas korting winkels
cjp pas korting winkels