beeld en geluid kortingskaarten

het mogelijk om op de foto te gaan met je favoriete presentator en haal je hier heel veel herinneringen op aan amusementsprogramma's, shows, quizzen en shows van kort en langer geleden. De Beeld en Geluid experience is grotendeels toegankelijk per rolstoel. De audiovisuele tentoonstelling lijkt op geen enkele manier op de musea die je kent.

Beeld en Geluid staat tegenover NS-station Hilversum Media Park. Je doet hier een echte showopkomst vanaf een trap en ontdekt hoe het is om een screentest te doen voor je favoriete soap. Er is een beperkt aantal gratis mindervalidenplaatsen aan de zijkant van het gebouw, achter de bushalte.

Als je ons bezoekt zijn de algemene bezoekersvoorwaarden van toepassing. Vooral sinds Media Ukkie Land geopend is, een speciaal paviljoen voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar en hun ouders. Dit is je digitale gids.

De 5 leukste paviljoens in de Beeld en Geluid experience. Als burger wil je graag weten wat er in Den Haag besproken wordt. Bij binnenkomst in het vrolijk gekleurde gebouw krijg je een Ring uitgereikt. High-End muziek- en filmbeleving met passie en kennis. Je dient je dan wel vooraf aan te melden. Linn Selekt DSM 25 september 2018, meer Nieuws, muziektips, unifony unifony (2018) GoGo Penguin A Humdrum Star (2018), guillaume Meral Impasse (2018) 25 september 2018, meer Muziektips. De kids vermaken zich kostelijk en jij leer alles over benvloeding van kinderen via de media.beeld en geluid kortingskaarten

Beeld en Geluid, experience altijd voor de laagste prijs.
Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit.
Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor.
Beeld en Geluid, experience.
Beeld en Geluid is het instituut voor mediacultuur; een inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor iedereen.