rhenen dierentuin adres

het zeer leuke binnen park Speelexpeditie Yucatan. 516 keer bekeken 4 van 6 bezoekers vinden deze informatie waardevol. Op vind je niet alleen de grote dierentuinen, maar ook zeeaquaria, vogelparken en vlindertuinen. E: KVK Hendi BV 30053484, bTW. Alle soorten dieren zijn te vinden in het park. Je kaartjes voor je dagje weg koop je makkelijk en snel. Zo kun je in een bootje varen tussen de apen, zebras en giraffen en is er een gloednieuw verblijf voor wolven en dassen gebouwd. Hij vertelt je alles over de dieren en over zijn avonturen in het tv-programma Ouwehands Jungleclub. Diergaarde Blijdorp.5 miljoen, het populairste dierenpark in Nederland is Blijdorp in Rotterdam.

RavotAapia, hang de beest uit in RavotAapia - Europas grootste overdekte speeljungle. Ga op ontdekkingsreis en beleef het zelf. De eigenzinnige, Californische zeeleeuwen presenteren samen met hun verzorgers een spetterende show.

Korting voor dierentuin emmen, Van asten baby store adres,

Via het menu komt u direct op de pagina van uw keuze. Durf jij neus aan neus met de ijsberen? Er zijn allerlei leuke themas in het park. Baan je een weg door de spannende doolhof, bezoek het dorp Karpatica en leer alle ins en outs over de beer in Expeditie Berenbos. Zo zijn er veelvraten, muskusossen, Iberische wolven, grootoorvossen en boshonden diersoorten die je in geen enkele andere Nederlandse dierentuin tegenkomt. En de Rainforest ontdek je allerlei slingerende en klimmende apen; in het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken.

Kom dichtbij de dieren en bekijk ze van alle kanten via onze unieke Klim Alles-route!
De meest speelse dierentuin van Nederland.
Op dierentuin.com bent u aan het juiste adres.