museumkaart korting 50

met 2 jaar mogen gratis naar artis en Micropia. Maak dan gebruik dames van de thee kortingscode van de familiedag-tips van Museum Speelklok en kom een vrolijke dag beleven in het museum. Ook is er de mogelijkheid een privé rondleiding te boeken. Dus bestel hem vandaag nog! Toegangskaarten voor het artis-Park kosten online 2 euro minder dan aan de kassa. Het museum staat dan ook altijd open voor het ontvangen van grote gezelschappen. Bestel dan je tickets online. Koop het combi-ticket en krijg toegang tot beide culturele activiteiten met veel korting. Museumkaart, if you have a, museumkaart (Dutch subscription) you have free admission to Micropia. Hiervoor hoef je geen extra toegangskaart te kopen.museumkaart korting 50

Honden zijn welkom, mits aangelijnd in verband met de museumgeiten. U wordt verzocht de uitwerpselen op te ruimen, zakjes zijn verkrijgbaar bij de kassa. Info over museumjaarkaart 65 plus. Resultaten van 8 zoekmachines! Toegangskaarten voor het artis-Park kosten online 2 euro minder dan aan de kassa.

Het museum biedt niet alleen een gezellig dagje weg met het gezin met veel vermaak, maar er wordt ook nog eens heel veel geleerd. Meer informatie Project stem II Project fiets). Entreeprijzen internet, geen zin in lange rijen én ook nog profiteren van korting? Bel of mail voor reserveringen en prijzen naar. Je kan je tickets hier ook alvast online kopen. De prijzen voor een uitje met een groep in Museum Speelklok zijn inclusief een (vooraf te reserveren) bezoek aan het Restauratieatelier. Maak voor een bezoek aan het museum gebruik van het familieticket.

Artis-Park, artis-Park Micropia, micropia. Museumkaart, micropia is vrij toegankelijk voor mensen met een geldige museumkaart. Binnen 7 dagen de, domtoren beklimmen en Museum Speelklok bezoeken? De prijs van een Museumkaart is, inclusief administratiekosten van 4,95, als volgt: Volwassenen 59,90 Kinderen tot en met 18 jaar 32,45. Combine and save, online you buy your entrance tickets for the artis-Park for 2 euro less than at the cash register. Kinderfeestje Je verjaardag vieren in Continium? Groepstarieven (mogelijk vanaf 20 personen bezig met het plannen van een bezoek aan Utrecht met een groep? Familiekaart volwassenen wijnvoordeel korting gratis verzending 1-3 kinderen, tickets zijn inclusief audiotour, zaanse Schans Card. Hiermee krijg je naast Museum Speelklok toegang tot meer dan 400 musea in Nederland. Hiermee profiteer je van een nog voordeligere toegang voor beide locaties. Je ontvangt dat per email een pdf.

Outletsportschoenen kortingscode
15 euro korting ebay
Travelbags kortingscode ics
Euromast korting anwb