apenheul korting anwb

voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis dierentuin tickets. Ontdek welke bungalowparken bij deze dierentuin in de buurt liggen zodat je niet al te ver hoeft te reizen. Ontvang een Apenheul kortingsbon voor 7,50 bij de ING. Datum van je verblijf, gezelschap met partneralleenmet vriend(en)met het gezinmet een groep. Wil Mager begon met zijn hobby door in de jaren 60, penseel aapjes en wolpapen in huis te hebben. Er bestonden toen nog geen wetten die dit verboden. Verlopen Apenheul kortingscodes en acties, helaas. Bezoek dan de leuke uitzichttoren op de terugweg door Berg en Bos. Pak deze codeho2p, bij een bestelling van 100 ontvang je 5 korting (5). Hier kun je zowel beeld en geluid kortingsbonnen binnen als buiten kijken naar de verschillende soorten apen in dit park.

Het principe was simpel: mensen beleven meer plezier aan dieren als de dieren het naar hun zin hebben en lekker hun gang kunnen gaan. Pak je korting, pak je korting. Er is namelijk een hele leuke speeltuin voor de kinderen die er speciaal op is ingericht om net zo te kunnen klauteren en slingeren als de apen dat doen. Ontvang als seizoenskaarthouder heel veel korting op dagjes uit. Vertel ons hier wat meer over je trip. De Rotterdamse fotograaf Wim Mager kocht in de jaren zestig twee dwergaapjes in de dierenwinkel.apenheul korting anwb

Tickets met korting kunnen alleen bij de, aNWB besteld worden tot en met 4 november 2018, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 4 november 2018. Apenheul maakt gebruik van functionele en analytische cookies om het bezoekgedrag op deze website te analyseren en een optimale gebruiksvriendelijkheid te bieden. Ook maken wij gebruik van tracking cookies die kunnen worden verwerkt om je informatie te sturen gericht op jouw persoonlijke voorkeuren en instellingen.

Bekijk de aanbiedingen Bekijk de aanbiedingen Bekijk de aanbiedingen Bekijk ook: Apenheul Hotel ยป De leukste bungalows bij deze dierentuin Boek een bungalow voor een weekendje of midweek weg. Pak deze codesd9h, niet gevonden wat je zocht? Bekijk de mogelijkheden bij onze partners en bespaar tot tientallen euros op tickets. Probeer het later nog eens een keer. Geschiedenis van de Apenheul, de Apenheul werd door Wim Mager in 1971 opgericht. Dan zijn er verschillende binnenverblijven en een leuk restaurant waar je heerlijk droog zit. 3 redenen waarom andere dierentuin liefhebbers deze dierentuin geweldig vinden: Hier kom je echt in contact met rondlopende aapjes. Profiteer van korting tot 7,50 op je Apenheul entreeticket. Er ging iets mis, tijdens het versturen is er iets mis gegaan met je review. Hij had zon succes met de aapjes, dat ze zich begonnen voort te planten en zo werd het idee geboren om een speciaal apen park te construeren. Na een leuke wandeling door park Berg en Bos kom je in het park van de Apenheul.

Anwb korting auto huren amerika, Psn store kortingscode,