60 jaar korting ns

bestelling van Kids Vrij. Abonnementen, voordelen van dit abonnement 20 korting in de spits 40 korting buiten de spits 40 korting in het weekend 40 korting voor 3 medereizigers, direct bestellen. Tijdens de kerst- en zomervakantie biedt NS het NS Jongerentoer aan (voorheen Tienertoer). Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer. Door verder te bladeren, deze banner te sluiten, de pagina te scrollen of een deel hiervan te selecteren ga je akkoord met deze Cookies. Dan is Dal Voordeel voor u nog voordeliger! Beheer uw abonnement in 1 handig overzicht met Mijn. Dat mag natuurlijk ook.

Hiermee bespaart u 7,84 en heeft u het Dal Voordeel abonnement er al binnen 4 keer reizen uit! Uw Keuzedagen zijn alle dagen van de week geldig (doordeweeks.00 uur). Betalen kan snel, veilig en via uw eigen bank met iDeal. Deze website maakt gebruik van Cookies, ook van derden, om commercile informatie te versturen die overeenkomt met de browsevoorkeuren.

NS kortingskaart voor jongeren: 40 korting voor 15 p/j60 jaar korting ns

Veneta raamdecoratie kortingscode
Ns reizen korting kruidvat
Mister spex korting
Vereniging eigen huis korting beurs

3x gratis, kids Vrij : kinderen reizen gratis met u mee. Stal uw fiets op rekening, zonder abonnementskosten, huur een OV-fiets op meer dan 300 locaties in Nederland of reis toeslagvrij met de Intercity Direct, tussen Rotterdam Centraal en Schiphol. Goed om te weten. Goed om te weten, roetgerink korting u krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart bij een jaarabonnement. Meer doen met uw abonnement. Checkt u buiten de spits in maar in de spitsuren uit? Dan is Altijd Voordeel voor u nog voordeliger!

60 jaar korting ns