kortingsbon de langenberg ede

wandel- of fietstocht in de omgeving, langs én van de vele bezienswaardigheden of een dagje winkelen in het centrum van Ede. Strijk hier neer en geniet van overheerlijke pannenkoeken om van te smullen. Bent u van plan om met een groot gezelschap te komen van meer dan 30 personen, vraagt u dan eens naar onze mogelijkheden voor arrangementen. Wandel- en fietsroutes publiceren, je kunt je gratis registreren voor een account.

De Langenberg - Pannenkoekenhuizen De Langenberg in Ede Home - Pannenkoekenhuizen De Langenberg in Ede, Bergzicht Pannenkoekenhuis De Langenberg - Home Facebook Pannenkoekenhuis De Langenberg in Ede - Menu

De Langenberg in Ede
Pannenkoekenhuis De Langenberg - Openingstijden

Parfumswinkel.nl kortingsbon
Dierenrijk kortingsbon

Na zon tocht kun je op het terras van De Langenberg lekker je benen strekken en genieten van een welverdiend verfrissend drankje, heerlijke lunch of een ambachtelijke pannenkoek. Bekijk de website, routes langs dit mooie plekje, de Veluwe. Wil je deze toch registreren? Welke punten wil je graag op de kaart zien? Toon de wandelknooppunten, toon de rustpunten). Arnhemseweg HJEde, gelderland, nederland 31 (0). Ede (Gelderland, Nederland wandelroute 576039 (6,31 km fiets- en wandelroutes van fans zoals jij. Met wat voor gezelschap u ook bij ons langskomt, jong of oud, met of zonder kinderen, met zijn tween of met een groot gezelschap; wij staan garant voor gezelligheid, gastvrijheid en natuurlijk een ruim assortiment aan lekkere pannenkoeken en poffertjes. Zoekt u een geschikte locatie voor uw zakenlunch, een rustige plek om te werken onder het genot van een kopje koffie of een leuke tussenstop tijdens uw fietstocht of wandeling voor een lekkere lunch? Registreren, of log in met een e-mailadres. Graag verwelkomen wij u op én van onze gezellige terrassen (gedeeltelijk overdekt en verwarmd) of in ons sfeervolle restaurant.

Het bestaat al vanaf 1923 en is in de loop der jaren een aantal keer van eigenaar veranderd. Voor de ontwikkeling van Pannenkoekenhuis, de, waterspiegel is een nieuwe exploitant gevonden. Kees Haalboom, bekend van een drietal pannenkoekenhuizen aan de andere kant van de, rijn, te weten Bergzicht in Woudenberg, De, bijenmarkt in Veenendaal. De Langenberg in, ede, zal ook pannenkoekenhuis, de, waterspiegel in Maurik gaan openen. Welkom op de facebookpagina van pannenkoekenhuis, de Langenberg in, ede.

Balade kortingsbon, Sauna egmond kortingsbon,