korting bounz zwolle

afloop houden. Beleef je urenlang springplezier en doe mee aan onze leuke spellen en trainingen! Horeca, boven is er een restaurant met diverse zitjes waar je heerlijk iets kunt drinken en of eten. Ben je lekker fanatiek en competitief probeer dan de Ninja baan uit. Hoe sneller hoe beter; je strijdt tegen de klok. Test hoe sterk en atletisch je bent. Actie en avontuur, er is van alles te doen, zoals lasergamen, klimmen, minigolfen en eindeloos spelen in de speeltuinen! Grote buitenspeeltuin met.a.

Yaella fashion kortingscode
Quapi 50 korting
Saniweb kortingscode

Ook geldt er dan een gereduceerd tarief van 6,- per kind of volwassene. Meer dan 100 dinosaurussen. 1 uur jumpen 1 ticket voor zwembad 'De Vrolijkheid voor 14,00 euro *Het combi-ticket is verkrijgbaar bij onze receptie en karo art kortingscode bij het zwembad. Kijk snel bij onze vestigingen, kom langs en join the fun! Een uurtje springen maakt wel dorstig. Sokken) frietjes met snack, limonade en een ijsje voor 18,-. Het combi-ticket is alleen geldig op de dag van aankoop. Paleolab, in het paleolab voel je je een echte paleontoloog. Rebound World organiseert een trefbal competitie. Klik hier voor alle activiteiten, levensechte dinos, verspreid over het park staan meer dan 100 dinosaurussen uit het Perm, Trias, Jura en Krijt tijdperk.

Home Rebound Zwolle Trampolinepark Rebound World Trampoline Parks Nu tot 70 besparen met Zwolle Een uur jumpen in Zwolle - Rebound World Groupon

Wehkamp facebook 10 euro korting, Nelson kortingsdagen,