kortingsbon lisa goes vegan

nieuw boek! Hoe ga je om met? Nu zie je eerst de lunchrecepten, dan de koekjes, daarna de dinerrecepten en dan de taartjes. Uren in de sportschool, zwoegen in de keuken én een super toffe reis naar Ibiza verder is daar het resultaat: Rock Your Body. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Niet alleen voor jezelf, maar natuurlijk ook voor alle dieren en het milieu. Wat zijn jouw favoriete recepten?

Ik kan niet wachten om nog meer te maken uit dit boek. De recepten voor de vegan Shakshuka en hummus zijn succesrecepten vanaf dag 1 én ook al nagemaakt door (vleesetende) vriendinnen. Alles over de basis van plantaardig eten, de voedingsstoffen en aandachtspunten.

Het boek is binnen!kortingsbon lisa goes vegan

Vegan Challenge al achter. En IK STA ER OOK IN! Wat heb je nodig? Alles wat je wilt weten over het vervangen van vlees, vis, kaas, melk, yoghurt en eieren in verschillende gerechten - Hoe houd je het vol? Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je graag nog veel meer recepten proberen? Daar ga je toch gelijk van watertanden? Want: Waar vervang je vlees dan mee? Merel en Tessa zijn de challenge zélf aangegaan en dat is aan de meiden te zien. Van gezonde smoothies en shakes tot zoete snacks (plakje frambozen-kokos cake, anyone?). Verwarm de oven voor op 180 graden. Carrot cake pannenkoeken, kleurrijke focaccia).

kortingsbon lisa goes vegan