kortingsbon zwaluwhoevve

en boek, all-Inclusive Arrangement Zwaluwhoeve. De kuurtuin van Zwaluwhoeve is maar liefst.000 vierkante meter groot met talloze faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Hierdoor kom jij toe aan jouw verdiende rust zonder te hoeven wachten tot een faciliteit vrij is voor gebruik. Dit unieke resort, de Zwaluwhoeve, is in stijl van een authentieke boerderij Er is veel vernieuwd en verbeterd met als belangrijkste doelstelling om jou in alle rust te laten genieten van een heerlijk, gezellig en ontspannen dagje uit. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Openingstijden Zwaluwhoeve, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag. Zowel in de gemoderniseerde maar authentieke boerderij als in de ruime kuurtuin vindt u talloze saunas, baden en andere wellnessfaciliteiten waar u heerlijk in kunt ontspannen. Van een heerlijke avondje wellness tot een geheel verzorgde midweek of weekend met massages, overnachtingen en andere acties om lekker te ontspannen bij de Zwaluwhoeve. Bij wellness is het heerlijk om een dagje weg te zijn omdat het je even je omgeving itunes kaart korting albert heijn laat vergeten. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. Toe aan een dag complete ontspanning?

Kortingsbon zwaluwhoevve
kortingsbon zwaluwhoevve

Geniet van de heerlijke opgietingen, warme baden en saunas. Door SaunaDeals wordt een dagje wellness ook nog voordelig door de verschillende aanbiedingen en kortingen. Met korting naar de sauna, wanneer u de entreeprijzen van de Zwaluwhoeve bekijkt, ziet u dat een dagentree 32,50 kost. Beoordeling: Adres Zwaluwhoeve, wellnessresort de Zwaluwhoeve, zuiderzeestraatweg AJ Hierden, nederland. Zaterdag, zondag, beleef de Zwaluwhoeve ervaring Ontdek dit prachtige resort midden in de Veluwse natuur.

Hier kom je tot rust en krijg je nieuwe inspiratie. Een bezoek aan een wellness locatie is ook goed voor je gezondheid en het wordt aangeraden om een zo nu en dan gebruik te maken van wellness faciliteiten. Dagentree Zwaluwhoeve, bekijk en boek, avondentree Zwaluwhoeve, bekijk en boek, wellness Diner Zwaluwhoeve, bekijk en boek, morning Culinair Zwaluwhoeve. Aanbiedingen en kortingen bij de Zwaluwhoeve Zwaluwhoeve heeft een geweldig wellnesshotel waar je heerlijk kunt overnachten. Zwaluwhoeve Actie Bij vindt u de laatste acties om heerlijk te kunnen ontspannen bij de Zwaluwhoeve.