korting disney

Amerikaanse straat waar Walt Disney vroeger woonde. 4 tickets bestellen met je CJP-pas. Tijdens de rit zit je in een op hol geslagen mijnkarretje die raast over de metalen baan. Bezoek de piraten in Pirates of the Caribbean of bekijk de cabine van Robinson Crusoe. Je stapt in een bootje die je automatisch meeneemt langs de verschillende landen en culturen van de wereld.

Je ziet het kasteel van Doornroosje al in de verte boven de hekken uitkomen. Voel jij je net zo avontuurlijk als Indiana? Als je nog geen magisch en betoverend gevoel had, dan ben je hiervan verzekerd na het zien van de show.

De eerste It's A Small World opende al in 1966 in het Californische Anaheim en is daardoor een klassieker onder de attracties. Klik hier voor de beste. De Mickey- of Minnie-haarband mag zeker niet ontbreken tijdens je tripje. Het magische pretpark opende haar deuren in 1992 en wordt sindsdien ieder jaar bezocht door miljoenen pretparkliefhebbers. Het meest sprookjesachtige gebied is Fantasyland. Ook kan je aan de kassa van het afas Circustheater Scheveningen korting film1 je korting claimen. Boek dan hier je last-minute kaarten. Van alle Disneyparken ter wereld was dit de eerste achtbaan waar je over de kop ging.