forteiland pampus korting

de beste kortingen in jouw mailbox! Ga niet mee met de rondleiding maar vraag een sleutel en plattegrond bij de bar en ga zelf op ontdekkingstocht! Na een rondwandeling of speurtocht hebben jullie ongetwijfeld trek en zelfs daar is aan gedacht bij Fort Pampus.

Overal zijn geluiden en verhalen te horen en zien en in een speciale fotogalerij vertellen fortwachters hun verhaal. Last summer, a few dinners were organised again at the old Defence Fort Island Pampushout. Terug in de tijd want door multimedia lijken de eetzaal, de slaapvertrekken en werkruimtes daadwerkelijk tot leven te komen. Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook Forteiland Pampus korting!

Etenswaard korting, Nelson kortingsdagen, Wehkamp facebook 10 euro korting, Karo art kortingscode,

Nice historic place, romantic to get lost but also great spot for kids birthday party. Geef je beoordeling, titel is niet korting museum beeld en geluid ingevuld, toelichting is niet ingevuld. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. It is tiny and located in between Muiden Almere. Great place to visit!

Lang store kortingscode, Appeltern korting 2018,