kerstkorting sunweb

bestaande boekingen of boekingen via wederverkopers van Corendon. Zolang de voorraad strekt. Wij bestaan sinds 2006 en hebben al duizenden mensen op een avontuurlijke safari gestuurd. Deze actie is geldig t/m 15 september 2018. Ongeacht of u alleen reist of samen met anderen. Indien er op de kassabon geen korting wordt getoond, is de korting niet van toepassing op de geselecteerde reis. Actievoorwaarden Vroegboekdeals Je profiteert van 100,- extra korting per boeking op het door ons geselecteerde hotelaanbod bij vertrek in april, mei en juni 2018. Specialist in safarireizen naar Afrika is een van de grootste reisorganisaties van Noord-Europa die safaris naar Afrika organiseert.

Sunweb actiecode: 40 korting op je boeking
Korting en cashback bij webshops
M Vliegtickets naar Turkije
Afrika reizen - Boek een geweldige rondreis met
Coolblue Korting Nu tot 400 voordeel

Bestel uw safari bij omdat: U krijgt een door en door geteste pakketreis voor de beste prijs op de markt. Waarom zou u voor ons moeten kiezen? Of misschien wilt u liever de hoogste berg van Afrika beklimmen, de Kilimanjaro?

Beleef het van heel dichtbij met! Deze actie is geldig t/m 15 september 2018 Indien er op de kassabon geen korting wordt getoond, is de korting niet van toepassing op de geselecteerde reis. Corendon Airlines, za va 99 AmsterdamGran Canaria, corendon Dutch Airlines, do va 129 AmsterdamTenerife, corendon Dutch Airlines, ma va 179 AmsterdamDubai. Afhankelijk van de reisbestemming die u kiest, kunt u uw safari combineren met een strandvakantie op Zanzibar, Mauritius of in Mombasa, een stedentrip naar Kaapstad of Dubai of een bezoek aan de prachtige Victoria Falls. Kamer van Koophandel Haarlem. De korting is direct zichtbaar in het boekingsproces en op je factuur. U profiteert van 50,- actiecode zalando 20 euro Last Minute korting op het door ons geselecteerde hotelaanbod bij vertrek vanaf t/m. De boeking die u verricht mag wel mede ten gunste komen van een minderjarige. Aan druk- en/of zetfouten kunnen geen rechten worden ontleend. Met in het achterhoofd wat onze klanten graag willen zien. Daarnaast kunt u op de meeste bestemmingen extra dagen, hotelupgrades en interessante excursies bijboeken. 05441) en het Calamiteitenfonds en als u met reist, dan reist u onder de in Nederland geldende garanties, zoals deze ook worden aangeboden bij het Garantiefonds Reisgelden.

Korting geldt niet in combinatie met andere acties en/of kortingen. Va 49 AmsterdamKos, corendon Dutch Airlines, do va 59 AmsterdamAntalya, pegasus, vr va 59 RotterdamAntalya. Informatie, gegarandeerd veilig boeken want Corendon is aangesloten bij het anvr en calamiteitenfonds. Wij zijn lid van de anvr (lidnr. Vlucht, hotel en excursies.