de magie van mijn naam korting

met een stevige verzegeling. Het is zonder twijfel het favoriete boek van de kinderen!". De T voor Talentvol, A voor Aardig, O voor Optimistisch, S voor Stralend. In samenwerking met "Save the Children". Dat is niet verplicht, maar het staat wel ontzettend leuk. Elke boek is anders, elke letter van zijn of haar naam onthult een magische kwaliteit en creert een uniek avontuur. Je voert het gesla cht van het kind in en de naam.

Het is ook een perfect cadeau voor elke gelegenheid (denk aan verjaardagen, babyshowers, Kerst etc.) Het zal een cadeau zijn dat positieve invloed heeft op het kind en een indruk achter laat. Ze helpt elk wezen en daarvoor wordt ze beloond met een letter van haar naam. En dan begint het verhaal. Surf naar /. Wat zeggen deze letters over jou? De E staat voor enthousiast! De magie van mijn naam is te koop. Kijk dan ook vooral op hun. De L staat voor lief! Aan het eind van het boek heeft elke letter een speciale betekenis gekregen.

DE shedealsaanbieding: Bestel 1 gepersonaliseerd boek De Magie van mijn naam en betaal slechts 18,89.p.v. Een programma met uitgebreide zorg dat ook kansarme kinderen kansen biedt voor het heden en de toekomst. Voor voornamen met 3 tot 12 letters.