treinkaartje kopen korting

NS Treinpakkers (januari 2018) T/m zijn er weer treinpakkers verkrijgbaar bij. Van Naar Vervoerder Prijs Maastricht Amsterdam. 25,99 Totaal aantal tariefeenheden voor deze reis: 217 Kaartje kopen Je kunt treinkaartjes voor binnenlandse reizen online of op het station korting ici paris belgie kopen. Als je de terugreis op een andere dag maakt kun je twee enkele reizen kopen. Zo kunt u in de periode van 01 juni t/m voor een minimaal tarief naar deze Duitse bestemmingen reizen per ICE International. Neem de bevestiging die je per email toegestuurd krijgt mee naar het hotel.

Je kunt naar het buitenland alleen niet reizen met je OV-chipkaart: deze is alleen voor reizen binnen Nederland gemaakt. Huisdieren zijn niet toegestaan, geen kamers beschikbaar voor mindervaliden, annuleren is niet mogelijk.

treinkaartje kopen korting

Kortingsbon stormglaskopen.nl
Zara korting december
Mooihoofd.nl kortingscode

De vakantie moet voor oktober 2018 plaatsvinden (tot en met eind september). Daarnaast ontvangt u een entreebewijs voor de Keukenhof en kunt u de bloemenshows, tulpenvelden en voorstellingen bezichtigen. Door je OV-chipkaart op te laden, kun je eenvoudig reizen door in- en uit te checken bij de OV-chippalen. Dit zijn de prijzen voor treintickets tussen Maastricht en Amsterdam Centraal. Treinkaartje kopen en OV Chipkaart, een treinkaartje kopen hoeft niet als je een OV-chipkaart hebt. De AH dagkaart is online te bestellen en verkrijgbaar in vestigingen, waarna u het reisproduct per wegwerp OV Chipkaart ontvangt (ideaal).