anwb korting walibi belgium

achtbaan geschikt voor kinderen. Calamity Mine, het wildwateravontuur op de, radja Riv er en de duizelingwekkende, weerwolf! Je maakt geen loopings en dergelijke, maar de achtbaan is ondanks dat toch spannend genoeg voor daredevils. Beleef het grootste Halloween in Walibi Belgi. Hier hang je met de karretjes onderaan de stalen achtbaan en bungelen je voeten in de open lucht. Vampire, als laatste heb je de Vampire. Je komt dan langs Walibi Playland, met allemaal attracties geschikt voor de jongste bezoekers, zoals de WAB Mini Tour en Zenko's Graffiti Shuttle.

Zeker onder de mensen die wel houden van een beetje spanning. Magic Show is er voor kinderen, maar zeker ook voor ouderen.

Weer bij het begin aangekomen vind je er de Cobra. Voor jong en oud een sauna peize korting bijzonder dagje uit: scoor nu jouw kortingstickets voor Walibi Belgium. Vampire of de Dalton Terror. Als je moe bent van het lopen en staan, maak dan een ritje in het treintje dat rondom de grote waterplas rijdt. De houten baan rammelt hard wanneer je er met bijna 50 kilometer per uur overheen raast.

Keukenhof 2018 korting anwb, Autovoordeelshop korting, Tommy hilfiger 70 korting,