natuurdiorama holterberg korting

koffie met kruidkoek of iets anders naar uw smaak. Zodra u Holten binnen komt zullen de gezellige dorpskern en de witte toren van de dorpskerk u direct opvallen. Openingstijden: 1 oktober - 1 april: alleen op afspraak voor groepen. De Holterberg is een prachtig natuurgebied wat vanuit de kern van Holten makkelijk te bereiken is te voet, per fiets of met de auto. Natuurmuseum HolterbergSeniorenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefMusea. Staat er verkeerde of verouderde informatie op onze website? Deze zijn talrijk vertegenwoordigd in ons kleine museum annex koffie- theeschenkerij. Zondag 11:00 - 17:00 november t/m maart, maandag.

Kunt u bij ons de gemoedelijke en rustige landelijke sfeer proeven. Woensdag 10:00 - 17:00, donderdag 10:00 - 17:00, vrijdag 10:00 - 17:00.

natuurdiorama holterberg korting

Anwb korting uitjes
10 korting vrijbuiter

Levensgrote kijkdozen, die een prachtige blik op de dierenwereld geven. Bereikbaarheid: Holten is makkelijk te bereiken per auto of met het openbaar vervoer. De ongeveer 420 antieke koffiemolens zijn een verzameling van mevr. Met de bus kunt u vanuit Deventer stadsbus 6 en vanuit Almelo lijn 91 nemen deze zet u dan af in het centrum van Holten. Laat het ons weten via email naar of door klikken op contact. Hartelijk welkom OP DE holterberg. Zoals de naam in het plaatselijk dialect al aangeeft, gaat het hier om koffiemolens. Het museum geeft je een verrassende kijk op de Europese dierenwereld.

Sauna de heuvelrug kortingsbon, Tijdschrift nl kortingscode, Met korting naar elysium bleiswijk, Badkamerexclusief kortingsbon,