korting sportschool cz

medisch fitness. Je kunt dus alleen korting krijgen op de sportschool als je hiervoor een aanvullende verzekering afsluit. Fitness is niet alleen voor het lichamelijk welzijn goed maar ook voor het geestelijk welzijn. Sluit een abonnement af van 12 maanden en profiteer van de volgende kortingen en extras: Gén inschrijfkosten. Onze zorgspecialisten staan klaar om je vragen te beantwoorden en eventueel voor jou de overstap te regelen. Onderstaande informatie is gebaseerd op 2016. Daarnaast krijg je als je een naturapolis hebt alleen een vergoeding bij fysiotherapeuten die een contract hebben met jouw zorgverzekeraar, houd hier ook rekening mee. Ook deze vergoedingen verschillen per zorgverzekering én zorgverzekeraar.

Korting sportschool cz
korting sportschool cz

Als klant van CZdirect kan je gebruikmaken van. Je krijgt exclusieve kortingen op producten en diensten. Bekijk kortingen en extras.

Albelli kortingscode augustus, Korting op large,

Zorgverzekering vergelijken » Jouw voordelen bij Tot 12 korting via ons collectief Beste zorgsite 2016 Snel simpel aanmelden Gratis overstapservice Lees meer over: Zorgverzekeringen Waarom overstappen via? Bel ons op het telefoonnummer. Bereken dan eerst hoeveel je kwijt zou zijn aan de aanvullende verzekering, en hoeveel je kwijt zou zijn als je de kosten voor de sportschool of medische fitness zelf zou betalen. In veel gevallen ben je met een aanvullende verzekering duurder uit, omdat de kortingen en vergoedingen die gegeven worden niet enorm hoog zijn. In het verleden had Menzis interessante collectieven voor leden van sportscholen als Basic Fit, Health City, SportCity, Fit For Free, Controlfit, Medica Fit en Peak Fit, maar dat is niet meer het geval. Zo krijg je bij sommige zorgverzekeraars een vast percentage korting op het abonnement, maar zijn er ook zorgverzekeraars die alleen de inschrijfkosten voor je betalen. Momenteel zijn er geen collectieven bekend voor leden van een sportschool. Lidmaatschap mét live groepslessen van 27,98 p/m voor 22,50 p/m. HealthCity, starten met sporten? Neem direct contact op met de High Five Health Promotion/Intenz Gezondheidsplan klantenservice via T 31 (0) of via.