ns kaartje korting kopen

zie de tweede helft van de pagina voor de stallingen met ov-chipkaartstallen zeeman slagharen korting en afwijkende tarieven. 28 Transactieoverzicht bewerken Het transactieoverzicht van een OV-chipkaart bestaat uit een logboek van gemaakte reizen en de eventueel daaraan verbonden kosten. Om voor het daltarief te reizen, moet men tijdens de daluren inchecken.

Het is echter wel nodig dat er voldoende saldo op de kaart staat. Hongkong, waar twee jaar eerder. NS dat tarief sedert 2016 voor de hele reis.

Comics station korting lerarenkaart, Zalando kortingscode mei 2018,

Dus raadpleeg altijd voor vertrek de treinplanner. Vanaf dat moment kun je alle voorwaarden ook terug lezen op de Kruidvat website, dat is op dit moment nog niet mogelijk. Nederlandse Spoorwegen al in 1999 op werkbezoek. Via persoonlijke kortingsbon veronicagids een automatische incasso kan het saldo met 10, 20 of 50 euro per keer worden opgewaardeerd. Landelijk bus, tram en metro bewerken Bij de landelijke abonnementen voor bus, tram en metro valt op dat een landelijk Dal Vrij-product ontbreekt.