korting naturalis leiden

rolstoel. Dat kan straks in het restaurant van ons nieuwe museum. Volg het reisblog van Trix om op de hoogte te blijven. In de zaal Onderzoek in Uitvoering zijn altijd meerdere kleine tentoonstellingen te zien en werken onderzoekers live aan hun projecten. 379.119 bezoekers stonden oog in oog met.

In de tussentijd bouwt Naturalis aan een nieuw museum waarin. Was is VET onder de indruk. Je bent hier makkelijk een hele dag zoet, dankzij alle leuke dingen die er te doen zijn. Je maakte kennis met het gila-monster, een vogelspin en Freeks favoriet: de koningscobra. Hou de, facebookpagina van het Land van anwb in de gaten voor updates over de heropening van Naturalis. In 2010 werd het opgericht in Leiden met de naam Nederlands Centrum voor Biodiversiteit Naturalis door een fusie van het Zo├Âlogisch Museum Amsterdam, Het Nationaal Herbarium Nederland en Natuurhistorisch Museum Naturalis.

Na de heropening kan iedereen de verbazingwekkende wereld van de natuur weer ontdekken. Vernieuwd museum, het vernieuwde museum opent haar deuren vanaf drinkzz 20 euro korting medio 2019 met maar liefst negen indrukwekkende zalen en drie leerruimten. Door de verbouwing kun je ons nu even niet bezoeken. MarjaHeemskerk, gezin, leuk en leerzaam. Rex in Town in Naturalis (2 kaarten) vanaf 1,- 8,45 x in Town in Naturalis voor maar.45 6,-, dinotentoonstelling. Een bezoek aan Naturalis is leerzaam voor het hele gezin. Kijk hier voor actuele prijzen. Mooi en trots dat 'wij'dit hebben. Klantenbeoordeling Naturalis (5 beoordelingen beoordeling plaatsen, geef je beoordeling, titel is niet ingevuld. Is gesloten sinds maandag 3 september. Voor een museum in verbouwing is het altijd lastig om toch iets aantrekkelijks te tonen terwijl het overgrote deel gesloten.

Ook leuk om met het treintje door het centrum van Leiden te rijden, en evt.
Ontdek alles over de band tussen Nederland en Japan.
Naturalis in leiden geeft CJP-leden 4,50 korting op de entree.
Kijk op voor meer informatie over deze aanbieding en pak dat voordeel!
Vanaf zaterdag eemt Naturalis-onderzoeker en gif-expert.