ov meereizen 40 korting

bij een servicebalie of kortingscode boozyshop april 2018 bij een kaartautomaat met het blauwe bord/bolle buik (zie deze pagina ). Mail onze redactie via. Donderdag, gratis, vol tarief tot.00 uur, daarna korting. Wanneer reist u gratis en wanneer met korting?

Reis altijd buiten de spits met 40 korting dankzij het Dal Voordeel abonnement. Je hoeft alleen in- en uit te checken met de ov -chipkaart en dan betaal je automatisch de prijs met 40 korting. Alleen als je doordeweeks reist tussen 6:30 8:55 uur en 16:00 18:25 uur incheckt betaal je de volle prijs. Als student heb je met je OV -jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom.ov meereizen 40 korting

Het is dan ook vaak een flinke klap wanneer je afgestudeerd bent en je moet weer het volle pond gaan betalen.
Je kunt echter.
De korting is 40 voor trein en 34 voor tram, bus, metro en waterbus.
Met korting meereizen kan door de week alleen tijdens de daluren.
De daluren zijn van.00 tot.00 uur en van.30 tot.30 uur de volgende dag.

Hotelcadeau kortingscode 2018
Margriet fair met korting
Zalando kortingsbon retour
Trein kortingsactie

Zou je zo'n kaart zelf aanschaffen dan kost hij 50 euro (2018) en wordt deze jaarlijks automatisch verlengt. Voor slechts 50 euro per kaar krijg je een heel jaar lang in de daluren 40 korting op het volle tarief. Het is niet mogelijk om bij de automaat een eenmalige chipkaart met korting te kopen, en het is ook niet mogelijk om voor Samenreiskorting een e-ticket met korting te kopen. In het kort volgende. Sommige mensen kiezen ervoor om de boete voor lief te nemen in de eerste periode na hun afstuderen. Het kortingstarief geldt dan wel alleen in de daluren. Wanneer je werkgever je reiskosten vergoedt kun je er misschien zelfs wel winst op maken. Handig is dat de 40 korting niet alleen voor jezelf geldt, maar ook voor maximaal drie reizigers die met je meereizen.

Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom. De persoon die meereist, moet echt een OV-chipkaart hebben. Zo was het een aantal jaar mogelijk om ook gebruik te maken van de mogelijkheid twee keer gratis een OV-fiets te huren. Dat kan met het Dal Voordeel. Zij bieden iedereen in het jaar na hun afstuderen een pakket aan dat bestaat uit een gratis 40 kortingskaart en een jaarlijks wisselend extraatje zoals een gratis dagkaart of het gratis huren van een OV-fiets. Je kunt echter na je afstuderen nog een jaar lang met 40 korting blijven reizen en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten. Save korting to get e-mail alerts and updates on your eBay Feed.