kortingsbon sea life oberhausen

gingen je voor en nu kunnen jij en jouw gezelschap deze juweeltjes van zeesterren bekijken. Zeeschildpadden, wist je dat schildpadden tot de oudste diersoorten op aarde behoren? En durven ze een zeester of een rog te aaien? SEA life OberhausenGezin met kinderen (0-6)Gezin met kinderen (7 -14)Groep kinderenFamilie (jong en oud)EducatiefDierentuinen. Je bekijkt de sierlijk door het water zwevende dier van alle kanten in de aquariumtunnel.

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook SEA life Oberhausen korting! Ivm hittegolf de relative koelte opgezocht. Met de grootste haaienkraamkamer van het land krijg je hier een goed kijkje in het leven van de haai en kun je verschillende haaiensoorten van dichtbij bekijken. Door het ondiepe water in de grote tanken kan je deze kleine dieren perfect zien opgroeien: kom meer ontdekken over het leven en het paringsgedrag van haaien. Lees meer, erik, populaire accommodaties in Oberhausen. Dankzij je deal heb je geen wachttijd, maar ga je direct naar de SEA stars! Haaien, pinguns, otters, kwallen en natuurlijk kleine Nemo: in Sea Life Oberhausen kom je al je favoriete zeedieren tegen. Was redelijk rustig, geen wachttijden. Zwartpunthaaien, kaphamerhaaien en nog veel andere soorten haaien hebben hier hun thuis. Dit mooie aquarium in Oberhausen was trouwens ook het thuishonk van de bekende octopus, paul. De dieren zitten in het buitengedeelte van het park, waar je ook een toffe speeltuin vindt. Kenmerken van SEA life Oberhausen, gezin met kinderen (0-6 Gezin met kinderen (7 -14 Groep kinderen, Familie (jong en oud Educatief, Dierentuinen.

1 a 1 1/2 uur en je bent. Niet groot, wel heel erg leuk. Tropical ocean, here you can find out what black tip reef sharks, our green sea turtle and many other animals like to eat.