jumpskillz purmerend korting

info, reserveren, mega Jump-party 17,50.p. Jumpen bij JumpSkillz met leeftijdsgenoten, omdat wij zo veel mogelijkheden bieden op onze trampolines, ontvangen wij gasten van alle leeftijden va 5 jaar. Op vrijdag- en zaterdagavond kun je jumpen tot.00 uur. Meer jnfo, reserveren 2e uur Jumpen 5,00. De JumpSkillz giftcards kun je uitsluitend bestellen aan onze balie. Minimaal 6 personen Meer info Reserveren Pizza Party 17,50.p. Selecteer een 2e uur in ons reserveersysteem.

Home - Jumpskillz - Purmerend Free Jumpen in Purmerend - Jumpskillz Home - Jumpskillz - Alkmaar Home - Jumpskillz - Hoofddorp

Warhammer korting
50 korting plopsaland de panne
Treatwell app korting
Voordeeldrogisterij.nl kortingscode

Onze JumpSkillz gripsokken zijn te verkrijgen aan de balie bij JumpSkillz en kosten slechts 2,50. Daarnaast zijn wij ook nog eens de meest complete en gezelligste. Meer info, dinsdag donderdag jumpactie 6,00, op dinsdag of donderdag bij ons jumpen voor maar 6,00 eerste uur en 2,50 het 2e uur. Bij JumpSkillz kun je niet alleen jumpen op de grote trampolines, maar ook gebruik maken van de tumbling-lanes, de big air bag, een dodgeball court, een basketball court, een volleyball court, een stormbaan (tbv obstacletraining een klimmuur, een high-jump, een dunkzone en een foam pit. Jumpen in de avond bij JumpSkillz Hoofddorp. Ook kun je met je vrienden en/of leeftijdgenoten Dodgeballen of een van de andere sporten proberen! Reserveren Jumpen zwemmen in de Hoornse Vaart 9,00 Jumpen bij JumpSkillz en zwemmen bij de Hoornse Vaart Reserveren *.u.v. Jumpen bij JumpSkillz in Purmerend, kom jumpen in én van de grootste indoor trampolineparken van Europa! En dat voor een super voordelige prijs! Op donderdagavond kun je jumpen tot.00 uur. Tevens kun je met je vrienden en/of leeftijdgenoten Dodgeballen of een van de andere sporten proberen die bij jumpSkillz mogelijk zijn.