kortingscode ask de chef

echt een aanrader. En de gegrilde tonijn is hier overheerlijk. Onze 1e sushi kregen we na 70min op ons bord, zucht. Ik had het idee dat ze weinig kennis van zaken hadden hier! Wij hebben absoluut genoten van een geweldig geslaagde avond! Pak deze korting, geldig t/m oktober 2018, patat snacks voor minder dan. Naar Happy Socks, als je interesse had in een Happy Socks kortingscode, primera itunes kaart korting vind je deze vast ook leuk: Winterjassen koop je nu met wel 40 Scapino korting. Tempo van het eten was, gezien de drukte, prima. Ik ga het voor u regelen. Bediening is ronduit slecht, als er iets niet goed gaat ligt het aan de gasten.kortingscode ask de chef

Welkom bij Ask de Chef, waar de Westerse levensti jl samenkomt met de Oosterse keuken. Online bestellen in Arnhem doet u natuurlijk bij Ask de Chef. Voor zowel thuisbezo rgd / laten bezorgen als afhalen. Wij zien u graag bij Ask de Chef!

Eten drinken 7 Sfeer 6 Service 4 Prijs / kwaliteit 6 6,2 Mooie inrichting. De makis zijn wat slordig gesneden, maar wel smakelijk. Na 4 (!) keer te zijn lastig gevallen door een meisje met drankjes op haar blad die niet door ons waren besteld en na anderhalf uur wachten slechts een derde van de bestelling te hebben ontvangen waren wij het zat. Bij Thuisbezorgd kun je daarom sushi bestellen bij verschillende restaurants. Uiteraard is de smaak het belangrijkst, maar het oog wilt ook wat. Nadat we hadden gezegd dat we het eten niet lekker orangefit kortingscode 2018 vonden en de rekening wilden, werden we genegeerd door de bediening. Gegeten bij, ask de Chef? We waren met een groep van 10 personen. Om sommige rollen zat zo weinig vis dat de rol niet bedekt was. Volg het bedrijf op social media en mis niets Pak deze korting Oktober 2018 Lunch?

Kortingscode ask de chef
kortingscode ask de chef